Podcast: Den revolutionära kommunistiska internationalens manifest

I går publicerade vi stolt Revolutionära kommunistiska internationalens manifest: ett stridsrop till alla kommunister som en gång för alla vill avskaffa detta ruttna kapitalistiska systemet. Om du håller med om vår analys, anmäl dig till RKI:s grundande konferens i juni och hjälp oss att bygga en organisation i leninismens och bolsjevismens traditioner. I detta avsnitt av Spectre of Communism kommer Alan Woods, som var med och utarbetade dokumentet, att presentera manifestet.

RKI syftar till att ena kommunistiska arbetare och ungdomar i alla länder under en ren fana i Lenins och Trotskijs tradition. I takt med att kapitalismen fortsätter att dö inser allt fler att den enda lösningen är att avskaffa den i sin helhet, så att arbetarklassen äntligen kan befria sig från världens ändlösa fasor.

RKIs manifest är ett vapen i arsenalen för kommunister överallt. För närvarande finns texten tillgänglig på 15 olika språk, och fler kommer snart att tillkännages. Vi uppmuntrar våra lyssnare och läsare att sprida texten så brett som möjligt, så att alla som vill kämpa för att avskaffa kapitalismen kan ansluta sig till oss i denna uppgift.

Läs RKIs manifest här, och anmäl dig idag till vår grundande konferens i juni. Använd hashtaggarna #Communism och #SchoolOfCommunism när du delar det på sociala medier.

Alan Woods

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,173FansGilla
2,232FöljareFölj
810FöljareFölj
2,021FöljareFölj
680PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna