Var med och grunda Revolutionära kommunistiska internationalen!

World School of Communism 10-15 juni

Den 10–15 juni grundar vi  Revolutionära kommunistiska internationalen på World School of Communism – en världsskola för alla revolutionärer som vill skaffa sig de idéer och metoder som behövs i kampen mot kapitalismen.

Inte minst kommer vi att lära oss av bolsjevikpartiet – det mest revolutionära partiet som någonsin existerat. Lenin ägnade många år åt att bygga upp partiet, som gick från att bestå av små studiecirklar till att bli en massorganisation för den ryska arbetarklassen. Det är det enda parti i historien som har lett arbetarklassen till att störta kapitalismen. Om du vill göra samma sak idag: Lär dig av Lenin!

För att en revolution ska bli framgångsrik måste du som kommunist nå ut till bredast möjliga skikt av revolutionära arbetare och ungdomar, och övertyga dem om behovet av att störta det kapitalistiska systemet. Därför kommer vi under veckan diskutera hur just du kan sprida revolutionära idéer bland så många som möjligt, så att vi kan bygga kommunistiska masspartier överallt: i alla länder och i alla städer.

World School of Communism äger rum i Italien, men i den lokalen får bara 500 personer plats. Så vi kommer ha tusentals kommunister över hela världen som deltar online. För oss som inte kan resa till Italien har en unik möjlighet öppnats: att resa kommunismen fana från Varberg!

World School of Communism i Sverige innebär:

  • En veckolång revolutionär kommunistisk skola med 18 olika diskussioner på Folkets Hus i Varberg 10-15 juni. Vi beväpnar oss med de idéer som ska vägleda världsrevolutionen!
  • En chans att träffa kommunister från hela landet.
  • Prisvärt boende på camping och vandrarhem.
  • Fest till minne av Lenin i nyöppnade Leninland och invigning av en åtta meter hög Leninstaty!

Det finns begränsade deltagarplatser, vilket innebär att det är de första 110 personerna som anmäler sig som kommer att få chansen att delta! Så vänta inte! Var med och grunda Revolutionära kommunistiska internationalen med oss i Varberg!

Se hela programmet här: https://marxist.se/world-school-of-communism-har-ar-hela-programmet/

All information: ​​https://schoolofcommunism.com/

Anmäl dig här för att delta från Sverige: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAvDVl8ImIZ9UD8nh8dYBvvCycvcHJkje5LpV4yEnHcN0GAg/viewform

”Genom att skola arbetarpartiet skolar marxismen proletariatets förtrupp, som är i stånd att gripa makten och leda hela folket till socialismen, att inrikta och organisera det nya systemet, att vara lärare, ledare och anförare för alla arbetande och utsugna när det gäller att organisera deras samhälleliga liv utan bourgeoisin och mot bourgeoisin.”

(Lenin, Staten och revolutionen, 1917)

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,165FansGilla
2,330FöljareFölj
1,121FöljareFölj
2,021FöljareFölj
698PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna