Revolution ökar – nu tar vi nästa steg: Hjälp oss att anställa en organisatör!

De senaste åren har kapitalismen visat vilket genomruttet system det är. Valet av Trump, krigen i Mellanöstern och massarbetslösheten som breder ut sig världen över visar vart systemet är på väg. Klimatförändringarna sätter ett frågetecken över mänsklighetens framtid. Världen över söker människor efter alternativ till livet i detta system. För att kunna möta det behov som finns lanserar vi nu en kampanj för att anställa en tidningsorganisatör och vi ber alla våra läsare och sympatisörer om hjälp.

Med en tidningsorganisatör kan vi bättre följa händelseutvecklingen och nå ut till fler med de marxistiska idéer som rörelsen behöver. Vi kan utöka utgivningstakten på tidningen, förbättra kvaliteten, ordna fler möten, komma ut med tidningen på fler demonstrationer, publicera fler artiklar på hemsidan. Allt för att stötta och hjälpa till att organisera det nödvändiga motståndet.

Både Bernie Sanders i USA och det nya spanska vänsterpartiet Podemos är exempel på att miljontals människor söker med ljus och lykta efter ett alternativ till kapitalismen. Även i Sverige växer intresset för marxistiska idéer, och Revolution har fler läsare och prenumeranter än någonsin.

På alla kontinenter har vi sett utbrott av kamp, från Sydafrika till USA, från Mexiko till Spanien. Över hela världen söker människor ett alternativ. Sverige har än så länge varit relativt skonat från sådana attacker mot arbetarklassen som vi sett i Sydeuropa, men även här ökar klassklyftorna alltmer, fattigdomen breder ut sig på landsbygden och i förorter medan nedskärningarna och försämringarna fortsätter.

Vi gör allt för att nå ut med marxismens idéer, analysera den kamp som pågår och ge tydliga svar på hur vi ska kämpa tillbaka och komma vidare. Men vi måste göra mer. Det senaste året har visat hur snabbt saker och ting kan förändras, och det ställer högre krav på oss marxister. När ledarna för de stora arbetarpartierna har övergett arbetarklassen och ställt sig på borgarklassens sida, har behovet aldrig varit större för en stark marxistisk tendens.

Vi ber nu alla våra läsare och sympatisörer om hjälp.

Förr eller senare kommer en kris att slå hårdare mot Sverige och då kommer vi se mycket mer brutala angrepp mot arbetarklassen och med det mer kamp. Redan nu står vi inför ett val nästa år då en högerregering troligtvis kommer till makten, kanske med Sverigedemokraterna som stödparti eller vid regeringsmakten. Detta gör att vi marxister i Sverige måste förbereda oss för den kamp som kommer.

Vi uppmanar alla våra sympatisörer och läsare att hjälpa oss med denna uppgift. Teckna en stödprenumeration på autogiro, lämna enskilda bidrag eller bli organiserade sympatisörer. Vårt mål är att samla in 20.000 i denna kampanj och varenda bidrag för oss närmare den summan och närmare att kunna anställa en tidningsorganisatör. För er som vill göra mer, uppmanar vi att gå med i Revolution och bygga marxismens styrkor.

Stötta kampen mot kapitalismen – framåt mot den socialistiska revolutionen!

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,164FansGilla
2,391FöljareFölj
1,174FöljareFölj
2,021FöljareFölj
708PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna