Stormklockan.nu – ny butik för marxistiska böcker

Lagom till julhandeln drar Revolution igång webshopen Stormklockan.nu – din nya butik för marxistiska böcker, pamfletter, pins, klistermärken, kläder och mycket mer! Besök oss idag för att kolla in våra senaste erbjudanden. Vi tar kort och bankbetalning. Beställ nu för att få din beställning innan julafton.

Det finns redan mycket böcker och pamfletter ute till försäljning, och vi kommer att arbeta för att bredda och fördjupa vårt utbud med mer litteratur under det kommande året. Man kan givetvis också köpa en prenumeration på Revolution, enstaka nummer och en uppsjö av olika pamfletter.

Klicka här för att besöka Stormklockan.nu!

Stormklockan - Skola dig! Studera, organisera, agera!Under de kommande dagarna kommer det att komma upp t-shirtar, klistermärken och pins – och snart även också fler böcker! Snart kommer vi också att dra igång en avdelning för andrahandsböcker.

Välkommen in och fynda bra litteratur till bra priser!

Första månaden kör vi flera introduktionserbjudanden på Lenin, Trotskij och annat.

PS. Hjälp oss gärna att sprida information om butiken, och dela den här artikeln i sociala medier och gilla och följ Stormklockan på Facebook och Twitter.

 

 


 

Bokförlaget Stormklockan

Händelserna runtom i världen rör sig bara snabbare, medan den största krisen i kapitalismens historia blir djupare och utsikterna för världsrevolution fortsätter att växa. För att mänskligheten ska kunna gå framåt har behovet för att förstå den internationella situationen aldrig varit större, och vi är övertygade om att denna förståelse bara kan nås genom marxismens idéer. Vårt mål är att hjälpa så många som möjligt att få en klar förståelse för revolutionära idéer genom att utöka vår utgivning av marxistisk litteratur för att hålla jämna steg med utvecklingen.

Om man på allvar vill sätta sig in i den marxistiska teorin finns det inget bättre sätt än att börja med de stora klassikerna: Marx, Engels, Lenin och Trotskij. Tyvärr är det inte så lätt att hitta dessa böcker, utan man är ofta i stort sett hänvisad till att läsa dem online eller leta på antikvariat.

För att avhjälpa denna brist har Revolution beslutat sig för att dra igång BOKFÖRLAGET STORMKLOCKAN. Förlaget kommer att publicera marxistisk litteratur, både gamla klassiska texter och sådant som aldrig tidigare funnits översatt till svenska.

Det är länge sedan någon publicerade en ordentlig introduktion till den marxistiska teorin, och därför ger vi som första bok ut Vad är marxism? under första halvan av 2017. Denna bok är nyöversatt från engelska och är skriven av två ledande internationella marxistiska teoretiker: Alan Woods och Rob Sewell. Den har varit en storsäljare hos det internationella bokförlaget Wellred Books, och vi hoppas att den ska bli lika uppskattad här i Sverige.

Med lanseringen av vår webshop under 2016, hoppas vi att bygga ett rykte som en av de mest tillförlitliga källorna till marxistisk litteratur, både klassisk och samtida.

Revolution

Bokförlaget Stormklockan

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,166FansGilla
2,326FöljareFölj
1,117FöljareFölj
2,021FöljareFölj
698PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna