Sätt en spik i kapitalismens kista! Donera till revolutionen!

RKP ska bli den största, mest seriösa och mest välorganiserade kommunistiska organisationen någonsin i Sverige. Men vi behöver din hjälp.

Kapitalismen har gått in i sin djupaste kris någonsin. Krig, klimatförändringar och ett växande lidande för miljarder människor gör att fler och fler söker efter ett revolutionärt alternativ. Möjligheterna för att bygga ett revolutionärt kommunistiskt parti har därför aldrig varit större. 

Den första uppgiften för ett kommunistiskt parti är att beväpna kommunister med de idéer och metoder som kan vägleda arbetarklassen till en segerrik revolution: marxismens idéer. Men idéer, utan en kämpande organisation som kan föra ut dem, är ingenting. Därför kommer vi inför kongressen i april att sätta upp tiotusentals affischer och klistermärken. Vi kommer att delta på alla demonstrationer. Vi kommer att hålla organiseringsmöten runtom i hela landet. Vi kommer att synas med videor och inlägg på sociala medier. 

Vårt mål är att bli trehundra medlemmar till kongressen i april, som ett första steg mot femhundra, tusen och tiotusen medlemmar. Vi lägger just nu grunden för snabb tillväxt. För två månader sedan stod det klart att vi vuxit ur våra gamla lokaler och att vi behövde ett nytt högkvarter för RKP. Det har vi nu lyckats få, tack vare att våra medlemmar samlade in 250 000 kronor i en extraordinär insamling!

Nu behöver vi mer pengar för nya satsningar. Vi behöver fler klistermärken och affischer, vi behöver trycka nya böcker och marknadsföra dem, och vi behöver anställa fler som arbetar heltid för tidningen.

Vi står inför ett nytt språng, och vi är fast beslutna att överkomma alla hinder. 

Därför vänder vi oss till dig. Om du hatar kapitalismen lika mycket som oss: donera för att påskynda krossandet av detta ruttna system!

Vi har inga rika finansiärer, utan är helt beroende av de bidrag som vi får från vanliga arbetare och ungdomar.

Alla bidrag räknas – stora som små. Men om du vill avskaffa kapitalismen borde du ge så mycket du bara kan. Mänskligheten har ingen framtid under det här systemet. Inget är viktigare än kampen för revolution.

Sebastian Ingvarsson

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,173FansGilla
2,232FöljareFölj
812FöljareFölj
2,021FöljareFölj
680PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna