Ge en prenumeration på Revolution i julklapp

Årets julklapp är varken bakmaskin eller surfplatta, utan en årsprenumeration på Revolution! Detta enligt obekräftade uppgifter direkt från våra källor hos både utrikesdepartementet och säkerhetspolisen. För bara 199 kr lovar vi att förgylla vardagen för dina nära och kära med skarpa marxistiska analyser åtta gånger om året. Vilken gåva kan väl vara bättre?

Kapitalismens kris gör att behovet för ett verkligt alternativ är större än någonsin. Väldigt få pratar om vad som konkret ska göras men i Revolution har vi konsekvent fört fram behovet av ett socialistiskt maktövertagande. I varje nummer skriver vi om perspektiv för detta på världsskala men också om kampen i Sverige och behovet av en arbetarrörelse som kämpar för socialism på riktigt.

Att ge bort en prenumeration är därför minst sagt välinvesterade pengar, som i många fall annars bara skulle gått till ett kapitalistiskt företag som redan tjänar alldeles för mycket på all julklappshets. Då går de istället till att störta detta ruttna system, som gör att många arbetande människor har ångest över hur julen ska gå ihop, och tvingar många att skuldsätta sig. Ett system som gör att större delen av mänskligheten lever under omänskliga förhållanden, orsakar krig och terrorism, och förstör miljön samtidigt som permanent massarbetslöshet och bostadsbrist håller de rika ländernas städer i ett järngrepp.

Vi arbetar ständigt med att förbättra tidningen i alla avseenden. Nästa år har vi höjt utgivningstakten från dagens 6 till 8 nummer per år, som en språngbräda mot 10 och 12 nummer per år. Varje ny prenumerant tar oss ett litet steg närmare, och eftersom vi inte har några rika finansiärer förlitar vi oss helt på de pengar vi får in från våra läsare och prenumeranter.

Den som beställer får också ett eminent julkort, med Marx själv som jultomten, som man kan lägga under granen. För att vara säker på att hinna få ett julkort behöver vi din beställning senast den 19 december.

Beställ i formuläret nedan.

Vi önskar en riktigt röd jul!

PS. Det går givetvis lika bra att ge sig själv en socialistisk julklapp. Alla som tecknar en prenumeration får vårt snygga julkort hemskickat från och med nu fram till den 24 december!

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,160FansGilla
2,151FöljareFölj
542FöljareFölj
0FöljareFölj
669PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna