Nu sänker vi priset – ta din prenumeration i dag!

Vill du veta hur en revolution sker, varför det är ekonomisk kris, eller vad som händer med Brexit? I varje nummer av Revolution beskriver vi situationen för arbetare och unga, men analyserar också de senaste händelserna inom klasskampen. Nu sänker vi priset på våra autogiroprenumerationer.

Svensk media domineras av två superrika familjer: Bonnier som bland annat äger Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen/GT och Sydsvenskan; och Schibsted som äger Aftonbladet och Svenska Dagbladet. De ser till att borgarklassens viktigaste frågor rapporteras ur deras perspektiv. Hamnarbetarna framställs som strejkgalna manschauvinistiska bråkmakare, de gula västarna som huliganer – och alla problem som man inte kan skylla på arbetare, skyller man på ryssen.

Det händer att de borgerliga tidningarna rapporterar om problem som arbetare möter, även om denna rapportering är i klar minoritet. Men de skulle aldrig förklara hur samma arbetare skulle kunna ena sig för att kämpa tillbaka. Och om arbetare kämpar tillbaka, ignorerar de eller – om det inte går – ljuger de om den kamp som förs, för att se till att andra arbetare inte ska kunna inspireras av kampen.

Revolution gör raka motsatsen. Vi rapporterar i detalj om arbetares villkor för att visa hur arbetare från olika grupper kan ena sig och ta kamp för att förändra sin situation. Med marxismen som verktyg förklarar vi ursprunget till rörelser som de franska gula västarna – men visar också på en väg framåt.

Vi framhåller framförallt det motstånd som fötts av de senaste årens attacker på arbetarklassen, och som kommer att ha potentialen att störta kapitalismen. Revolutionen i Algeriet, de miljoner människor som stöttar Bernie Sanders och de fattiga massornas kamp på Haiti, är bara några just nu pågående exempel.

Vi vill sprida dessa revolutionära analyser så brett som möjligt, och tar inte mer betalt för tidningen än vad som krävs för att kunna trycka och posta den.

Därför har vi sänkt våra priser på autogiroprenumerationer till 25 kr/månad. För att ta en prenumeration gå in på marxist.se/prenumerera.

Att utmana makten är inget som belönas med bidrag eller annonser från storföretag. Vi kan inte heller vara beroende av statliga pengar, som kan dras tillbaka närhelst en borgerlig regering bestämmer sig för att attackera tidningsstödet. Vi förlitar oss helt på de bidrag vi kan få från dig som läsare.

Den läsare som kan och vill, ber vi därför ta en prenumeration. På så sätt bidrar du till att vi kan sälja tidningen billigare till andra – och till vårt arbete med att utveckla tidningen och bygga marxismens styrkor i Sverige.

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,164FansGilla
2,333FöljareFölj
1,126FöljareFölj
2,021FöljareFölj
699PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna