Boklansering: Vad är marxism?

Den svenska utgåvan av den brittiska storsäljaren Vad är marxism? har bara två veckor efter den lanserades redan sålts i över 150 exemplar. Totalt har över 130 personer deltagit på fem lanseringsmöten i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Umeå, och fler möten är planerade i Lund och Halmstad för att lansera boken under de kommande veckorna.

Kapitalismen erbjuder inte unga och arbetare någon framtid värd namnet, men det har länge saknats en modern introduktion till marxismen på svenska. Alan Woods och Rob Sewells bok är ett viktigt bidrag för att beväpna den nya generationen arbetare med den revolutionära marxismens idéer inför den klasskamp som står för dörren.

Det stora intresse som boken har mött är ännu en bekräftelse på det växande intresset för marxismen, som sprider sig utan några pengar från storföretag eller kommersiella förlag.

Bokförlaget Stormklockan startades av Revolution för bara två år sedan och detta är bara vår andra bok. Men vi har ambitiösa planer för kommande utgivning av både klassiker och nyöversättningar av modern marxistisk litteratur. Vi kommer snart även att publicera våra titlar som e-böcker för att ge dem ännu större spridning.

Bild: Marxistiska Studenter Stockholm

För att stötta denna och kommande utgivningar på Bokförlaget Stormklockan – och få en fantastisk bok: gör slag i saken och beställ Vad är marxism? på Bokförlaget Stormklockan redan idag.

Bild: Marxistiska Studenter Stockholm

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,164FansGilla
2,391FöljareFölj
1,174FöljareFölj
2,021FöljareFölj
708PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna