En tredjedel av min inkomst till att bygga partiet

I och med bildandet av RKP förklarar vi inte bara krig mot kapitalisterna, vi förklarar även ett oresonligt krig mot alla former av reformism och opportunism som hemsöker vänstern. 

Klasskampen kräver mycket av oss. Den kräver gedigna teoretiska studier, revolutionärt mod och uppoffringar. Det var på dessa grunder bolsjevikpartiet byggdes och det var på dessa grunder partiet kunde genomföra revolutionen. Ingen kamrat är den andra lik men vi förenas alla av en grundläggande egenskap: kampvillig uppoffring. 

När kampen står mellan socialism och barbari finns det inget bättre ändamål att lägga sina pengar på, och viga sin tid åt, än att bygga det verktyg arbetarklassen behöver för att gripa makten. 

Från och med nu avvarar jag 3000 kronor varje månad till att bygga partiet, 33 procent av min inkomst. Visst, det kanske innebär att jag inte kan köpa nya dyra böcker eller kläder. Men detta är en liten uppoffring. Inget annat är viktigare än detta, även om det innebär att man behöver äta mycket havregrynsgröt (för övrigt ett utmärkt tips till kamrater, som sparar dig pengar du istället kan ge till organisationen samtidigt som du kan äta hälsosamt!).

Malcolm, RKP Umeå

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,164FansGilla
2,422FöljareFölj
1,210FöljareFölj
2,021FöljareFölj
711PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna