Anmäl dig till RKP:s grundande kongress!

Den 26–28 april händer det – vi ska grunda Revolutionära kommunistiska partiet! Hatar du kapitalismen och vill kämpa för kommunism – då borde du delta! 

Den pågående slakten i Gaza, klimatkrisen som hotar hela vår arts existens, levnadskostnadskrisen som håller strypgrepp om arbetarklassen – listan kan göras lång över anledningar att hata kapitalismen. Det är inte konstigt att allt fler arbetare och unga ser till kommunistiska idéer. 

Men samtidigt har alla andra partier gett upp idén om ett annat samhälle – den stora idén om att arbetarklassen själva kan styra samhället. Det var längesedan Vänsterpartiet gjorde sig av med sitt kommunistiska arv, men nu ska man även stryka de sista resterna om antikapitalism från sitt partiprogram. De har även, milt sagt, haft svårt att uttrycka något verkligt stöd för palestinierna, just när det behövs som mest. 

Vakuumet på vänsterkanten är enormt – partierna har aldrig varit så höger, kapitalismens kris har aldrig varit så djup, och suget för kommunism har aldrig varit så stort. Därför är det hög tid att bilda ett nytt verkligt revolutionärt kommunistiskt parti. För det räcker tyvärr inte att bara hata kapitalismen och de politiska partierna – vi måste organisera oss och bygga ett alternativ!

Den 26–28 april kommer 200 revolutionärer samlas i Stockholm för denna historiska händelse. På kongressen kommer vi utrusta varenda kommunist med de avgörande idéerna för att bygga partiet. Om det låter som något för dig – tveka inte: Anmäl dig till kongressen här!

Det här är partiet du har väntat på – det här är ditt parti!

Niki Brodin Larsson

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,162FansGilla
2,486FöljareFölj
1,270FöljareFölj
2,021FöljareFölj
732PrenumeranterPrenumerera

Senaste artiklarna