Alla pakistanska kamrater är släppta: segerrik internationell solidaritetskampanj!

De sista av våra bortförda pakistanska kamrater har nu släppts av Sindh Rangers. Vi är lättade över att ha dem hemma i trygghet igen och är tacksamma till alla kamrater och andra som stöttat solidaritetskampanjen, som var avgörande för att trygga deras frigivning. Det följande meddelandet från Progressive Youth Allience firar att våra kamrater kommit hem, och att vår internationella kampanj var segerrik.

Läs även de två rapporterna om den fantastiska solidaritetskampanjen:


Grattis, kamrater!

Alla kamrater som kidnappats av Sindh Rangers på order av den brutala pakistanska staten har släppts.

Detta har bara lyckats genom en hård och enveten kamp från Progressive Youth Alliance, Red Workers Front och progressiva organisationer i Pakistan. Ett särskilt omnämnande måste göras av kamraterna från Internationella Marxistiska Tendensen som har kampanjat outtröttligt över hela världen i den internationella arbetar- och ungdomsrörelsen, och protesterat energiskt framför pakistanska ambassader och konsulat.

Kamrater! Detta är inte slutet på vår resa utan bara början! Den brutala imperialistiska kapitalistiska staten i Pakistan har visat sitt verkliga ansikte om och om igen, men mycket mer under de senaste dagarna, i sin beredvillighet att attackera de styrkor som bär på lösningen för en bättre framtid, en socialistisk framtid.

Organisationen har kommit ur detta mer beslutsam, organiserad och sammansvetsad än någonsin.

Vi har prövats och vi kommer att prövas igen. Men vår strävan efter socialistisk revolution är slagen i järn och kommer aldrig att brytas.

Håll huvudet högt, stolta och enade!

Pakistans arbetare och ungdomar väntar!

Den socialistiska revolutionen stundar!

Gå framåt, kamrater!

Arbetare i alla länder, förena er!
Den som vill stötta Pakistan Trade Union Solidarity kan göra det här:Progressive Youth Alliance (Pakistan)

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,164FansGilla
2,333FöljareFölj
1,126FöljareFölj
2,021FöljareFölj
699PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna