Stöd vårt byggande i huvudstaden!

Revolution har skaffat ett kontor i Stockholm – den framtida skådeplatsen för många av de avgörande revolutionära striderna.

När tidningen bildades satte vi ett mål: att bli den starkaste och tydligaste marxistiska strömningen i landet. Alla arbetare ska känna till oss, och vår tidning ska bli den självklara källan till revolutionära analyser. Vi ska bli en organisation med rötter i alla de viktigaste städerna, arbetsplatserna, fackföreningarna, universiteten och skolorna. Steg för steg ska vi bygga en mäktig organisation som kan leda arbetarklassen i en socialistisk revolution. 

Med det målet i sikte måste man förr eller senare ha ett kontor med anställda i Stockholm: Sveriges politiska centrum, och den stad där klasskamp och demonstrationer tenderar att kulminera – från hungerupproren 1917 till Black Lives Matter.

Våra styrkor är ännu små, men vi har nu tagit ett viktigt steg genom att inleda flytten av det nationella högkvarteret från Göteborg till huvudstaden. Vi positionerar oss därmed i den svenska kapitalismens hjärta och får effektiva förbindelser till landet som helhet.

Vi har nu ett kontor i Stockholm, men vi måste arbeta för att så snabbt som möjligt fylla det med fler anställda, en ny tryckpress, ett större boklager, och allt annat som den revolutionära kampen kräver. För det behöver vi din hjälp – du kan bidra till att sätta Revolution och IMT på kartan.

Donera en valfri summa till Plusgiro 267220-2 eller Swish 123 390 74 90, märk betalningen med “Gåva”.

Du kan också stötta oss genom att bli stödmedlem, eller ännu hellre, gå med i Revolution och hjälp oss att bygga för de avgörande händelser som förbereds för arbetarklassen i Sverige och hela världen.

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,164FansGilla
2,391FöljareFölj
1,175FöljareFölj
2,021FöljareFölj
708PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna