Revolution ökar – nu tar vi nästa steg: Hjälp oss att anställa en tidningsorganisatör!

Världen över söker människor efter ett alternativ till livet i detta system. Även i Sverige växer intresset för marxistiska idéer, och Revolution har fler läsare och prenumeranter än någonsin. För att kunna möta det behov som finns lanserar vi nu en kampanj för att anställa en tidningsorganisatör och vi ber alla våra läsare och sympatisörer om hjälp.

Med en tidningsorganisatör kan vi bättre följa händelseutvecklingen och nå ut till fler med de marxistiska idéer som rörelsen behöver. Vi kan utöka utgivningstakten på tidningen, förbättra kvaliteten, ordna fler möten, komma ut med tidningen på fler demonstrationer, publicera fler artiklar på hemsidan. Allt för att stötta och hjälpa till att organisera det nödvändiga motståndet.

Både Bernie Sanders i USA, det nya spanska vänsterpartiet Podemos och franska Melenchon är exempel på att miljontals människor söker med ljus och lykta efter ett alternativ till kapitalismen.

På alla kontinenter har vi sett utbrott av kamp, från Sydafrika till USA, från Mexiko till Spanien. Över hela världen söker människor ett alternativ. Sverige har än så länge varit relativt skonat från sådana attacker mot arbetarklassen som vi sett i Sydeuropa, men även här ökar klassklyftorna alltmer, fattigdomen breder ut sig på landsbygden och i förorter medan nedskärningarna och försämringarna fortsätter.

Vi gör allt för att nå ut med marxismens idéer, analysera den kamp som pågår och ge tydliga svar på hur vi ska kämpa tillbaka och komma vidare. Men vi måste göra mer. Det senaste året har visat hur snabbt saker och ting kan förändras, och det ställer högre krav på oss marxister. När ledarna för de stora arbetarpartierna har övergett arbetarklassen och ställt sig på borgarklassens sida, har behovet aldrig varit större för en stark marxistisk tendens.

Vi ber nu alla våra läsare och sympatisörer om hjälp.

Förr eller senare kommer en kris att slå hårdare mot Sverige och då kommer vi se mycket mer brutala angrepp mot arbetarklassen och med det mer kamp. Redan nu står vi inför ett val nästa år då en högerregering troligtvis kommer till makten, kanske med Sverigedemokraterna som stödparti eller vid regeringsmakten. Detta gör att vi marxister i Sverige måste förbereda oss för den kamp som kommer.

Vårt mål är att samla in 20.000 i denna kampanj och varenda bidrag för oss närmare den summan och närmare att kunna anställa en tidningsorganisatör. För er som vill göra mer, uppmanar vi att gå med i Revolution och bygga marxismens styrkor.

Stötta kampen mot kapitalismen – framåt mot den socialistiska revolutionen!

Så kan du hjälpa till:

 1. Teckna en stödprenumeration via autogiro för 29 kr eller 49 kr i månaden.

  Klicka här för att komma till formuläret.

 2. Bli månadsgivare.

  Klicka här för att komma till formuläret.

 3. Ge ett enskilt bidrag. (Skriv ”stödkampanj” i meddelanderutan.)

  Plusgiro 26 72 20-2
  Swish 1233 90 74 90

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,171FansGilla
2,225FöljareFölj
770FöljareFölj
2,021FöljareFölj
679PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna