Revolution ökar till 10 nr/år!

Med början 2018 kommer Revolution ut med tio nummer per år, en ökning från dagens åtta. Detta är ett litet men viktigt steg fram i arbetet med att nå ut med den revolutionära marxismens idéer bland arbetare och ungdomar.

Behovet och intresset är enormt. Både på 1 maj och på många demonstrationer säljer vi fler tidningar än någonsin, och fler och fler väljer att bli prenumeranter eller att ta steget och aktivera sig som säljare av tidningen. Detta märker vi också i form av fler besökare på vår hemsida.

Nästa år är det ett viktigt valår som kommer att präglas av skärpt polarisering. Kampen för ett genuint revolutionärt svar på kapitalismens kris måste fortsätta. För vår del kommer vi att publicera lika aktuella och skarpa marxistiska analyser som alltid.

Om du vill stötta vår kamp får du gärna bli prenumerant på Autogiro. Kostnaden är bara 29 kr i månaden och stödet innebär väldigt mycket för oss eftersom det ger oss en fast inkomst som vi kan planera utifrån.

Du kan också ge bort en prenumeration i julklapp till släkt och vänner genom att fylla i formuläret här: www.marxist.se/pren

Tack för ert stöd – nu växlar vi upp takten och fortsätter kampen! God jul och rött nytt år!

PS. Redan befintliga helårsprenumerationer kommer automatiskt att omvandlas till tio nummer.

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,162FansGilla
2,483FöljareFölj
1,265FöljareFölj
2,021FöljareFölj
732PrenumeranterPrenumerera

Senaste artiklarna