Radio Marxist – ny marxistisk podcast

Som ett led i att sprida marxismens idéer lanserar Revolution idag Radio Marxist – en podcast för dig som vill ta till dig marxistisk teori på bussen, i bilen, när du diskar, eller när du helst lyssnar på podd. Radio Marxist ger dig samma skarpa analyser som du hittar i vår tidning Revolution – nu i bekvämt lyssnarformat.

Revolution är en självfinansierad organisation, oberoende av statligt stöd eller annonsintäkter. Vi kämpar konsekvent och kompromisslöst för att göra arbetarklassen och ungdomens röst hörd som en motpol till de starka kapitalintressen som styr utbudet i det svenska medielandskapet. Lanseringen av Radio Marxist tar oss ett steg närmare vårt mål att bli den tydligaste och starkaste rösten för marxismen i Sverige.

Första avsnittet av Radio Marxist finns ute idag. I det diskuterar Ylva Vinberg, redaktör för Revolution, Sverige, coronaviruset och kapitalismens kris. Vi kommer regelbundet att lägga upp avsnitt där vi analyserar och diskuterar aktuella händelser, historia, filosofi och teori. 

Du kan lyssna på Radio Marxist via SoundCloud, iTunes, Spotify, eller där du hittar poddar.  

Radio Marxist produceras och klipps av John Gordon. Omslag och logotyp gjordes av Benjamin Roobol och intromusiken är producerad av Sebastian Ingvarsson. Om du vill stötta oss, skicka oss ett bidrag på Swish 123 390 74 90 eller Plusgiro 26 72 20-2.

Revolution

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,164FansGilla
2,334FöljareFölj
1,127FöljareFölj
2,021FöljareFölj
699PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna