Erbjudande: Prenumerera på Avanti för 99 kr

Året som gått har bekräftat det vi sagt länge – att Sverige inte kommer förskonas från kapitalismens kris. Vi ser ännu ingen akut ekonomisk kris, men väl en politisk och social. I Avanti kan du läsa om ett revolutionärt marxistiskt alternativ.

Därför vill vi uppmana alla våra läsare att ta en prenumeration på vår tidning, Avanti. Vår tidning är avgörande i byggandet av marxismens styrkor i Sverige och internationellt. Vi har massor av planer för 2015 som ni som läsare definitivt kommer märka av. Arbetet med att utveckla våra artiklar och analyser tror och hoppas vi att ni redan märker, och nu börjar vi göra oss redo för att ta nästa kvalitativa steg framåt.

Det är en resa som vi hoppas att ni som läsare vill vara del av, och för er som ännu inte är prenumeranter vill vi uppmärksamma ett strålande erbjudande som pågår fram till 31 januari.

  • Rabatterat pris: 99 kr / 6 nr av Avanti
  • Ordinarie pris: 149 kr / 6 nr av Avanti + bonus
  • Ordinarie pris: 249 kr / 12 nr av Avanti + bonus

Den som tecknar en prenumeration till ordinarie pris (149/249 kr) får just nu också en gratis kopia av vårt nysläppta teoretiska magasin Till Marxismens Försvar #1 och pamfletten Perspektiv för världsrevolutionen 2014. Som prenumerant bidrar du konkret till kampen för ett bättre samhälle och får dessutom nöjet att läsa Sveriges rödaste tidning! Utan extra kostnad får man därför en riktigt varm och bra känsla av att veta att man bidrar lite extra till att påskynda kapitalismens avskaffande.

Nästa nummer av tidningen kommer ut i början av januari och innehåller bland annat en analys av extravalet, den revolutionära stämningen i Afrika, kampen mot rasismen i USA, och situationen för tiggare. Försäkra dig om att inte missa viktiga uppdateringar från den revolutionära kampen i världen och Sverige genom att teckna en prenumeration idag.

Här kan du teckna en prenumeration!

Gott nytt år!

Kamratliga hälsningar,
Avanti red.

PS. Vi vill också uppmärksamma er på det första numret av vårt nya teoretiska magasin Till Marxismens Försvar (36 sidor), som till en början kommer ut två gånger per år. Om du vill läsa mer av Till marxismens försvar går det bra att teckna en prenumeration, 149 kr för 4 nummer. Skicka ett mail till info@marxist.se eller sätt in pengar på plusgiro 267220-2.

Avanti

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,164FansGilla
2,423FöljareFölj
1,209FöljareFölj
2,021FöljareFölj
711PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna