Berätta om verkligheten!

Vi lovar att ta tillvara på det du berättar. Det är bara du som vet hur det är att arbeta på din arbetsplats, plugga på din utbildning, gå på din skola eller bo i ditt kvarter. Det är bara du som vet vilka problemen är och vad man borde ta strid för. 

Revolution är din tidning att forma. Behöver du en appell för att organisera din arbetsplats? I senaste numret publicerade vi just en sådan, för Stora Enso i Värmland. Vad behöver du? Eller har du någon fråga? Skicka in den! Sade din kompis något som är så otroligt sant? Se till att orden inte går förlorade! 

Mer än något annat: Berätta om det som borgerlig media aldrig skulle skriva om – berätta om din kamp för att förändra världen. Hela det borgerliga samhället säger till oss att det inte går. Men just deras eget samhälle skapar kommunister på löpande band! De producerar sina egna dödgrävare, som Kommunistiska manifestet förklarar. 

Men fram tills vi hittat dem, kommer många kommunister att tro att de är ensamma. Vissa kan nästan helt förlora hoppet. Därför kan saker som verkar helt självklara för en aktiv revolutionär, vara enormt inspirerande – för det visar att det går – och det händer! Det finns någon som bygger det revolutionära kommunistiska parti arbetarklassen behöver – vi gör det! Och inom arbetarklassen förändras stämningen snabbt. Det räcker med en gnista…

Så skicka in allt! Bilder! Berättelser! Dikter, låtar! Hur du blev kommunist! Hur du bygger en partigrupp! Bästa receptet på affischeringsklister! Grafik och serier! Avslöja den härskande klassen! Avslöja deras politiker och apologeter! Skapa den tidning som Sveriges revolutionärer behöver.

Sedan vi lanserade första numret av den nya Revolution har vi översvämmats av berättelser. Fortsätt så. Vi behöver mer. Skicka in verkligheten. Vi lovar att ta tillvara på den.

Revolution

Föregående artikel
Nästa artikel

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,165FansGilla
2,330FöljareFölj
1,121FöljareFölj
2,021FöljareFölj
698PrenumeranterPrenumerera

Senaste Artiklarna