Finansiera revolutionen!

För varje nu levande person på planeten spenderar den härskande klassen, varje år, mer än 300 dollar på militär upprustning, död och förstörelse. Det är upp till oss: arbetare och ungdomar att med alla medel bygga upp motståndets verktyg – det revolutionära partiet!

Så länge en handfull rika människor förblir vid makten kommer de att fortsätta sin jakt på inflytande och rikedom oavsett pris. De är villiga att spendera tusentals miljarder på död och förstörelse varje år, på bekostnad av sjukvården, skolorna och pensionera. 

Den svenska härskande klassen är fast beslutna att göra sin del i allt detta. På fyra år har den svenska militärbudgeten fördubblats, och stödet för fortsatt krig i Mellanöstern och Ukraina står fast. Ingen tycks förmögen att stoppa galenskapen.

Vad som krävs är att vi river ner hela deras system och tar makten från dem, i Israel, i USA, i Sverige. Det behövs massrörelser och revolutioner. För det behövs organisering – det behövs ett revolutionärt parti som kan leda kamp. 

Just nu letar hundratals miljoner världen över efter ett sätt att ta kamp mot imperialism och militarism. Därför för RKI en global kampanj mot militarism och imperialism, för att nå ut till alla de miljontals som just nu letar efter ett sätt att kämpa tillbaka och organisera dem i förberedelse för världsrevolutionen. 

Kommunism & Revolution ska vi beväpna oss med de idéer som kan vägleda kampen. Men slag utkämpas inte endast i idéernas värld utan kräver resurser. 

För att finansiera kampanjen och påskynda byggandet av ett revolutionärt parti har vi satt som mål att samla in 300 000 kronor till Kommunism & Revolution. Med dessa pengar kommer vi kunna påskynda byggandet av kommunistiska fästen, på varje skola, universitet och arbetsplats som en förutsättning för att bygga ett massparti på revolutionär grund. 

Hur kan du bidra till att bygga det revolutionära partiet? Med hjälp av dig, och hundratals kamrater som dig så kommer vi att kunna höja klasskampens fana mot all krigshets och nationalism. För fred mellan folken behövs krig mot den härskande klassen.

Emil Marklund

Relaterade artiklar

Sociala medier

3,131FansGilla
2,533FöljareFölj
1,295FöljareFölj
2,021FöljareFölj
751PrenumeranterPrenumerera

Senaste artiklarna