Marxism eller anarkism: Hur krossar vi kapitalismen?

av Marxistiska Studenter Umeå

Tid: torsdag 28 februari 18:00
Plats: Sal S201, Samhällsvetarhuset, Umeå Universitet

Marxism eller anarkism: Hur krossar vi kapitalismen?

Hur krossar vi kapitalismen?

Både marxister och anarkister kämpar för att avskaffa kapitalismen och de förtryck som finns under klassamhället, men åsikterna går isär om hur vi bör gå till väga för att göra det. Det finns avgörande skillnader i teori och praktik som har olika konsekvenser på klasskampen. Skillnaderna handlar ofta om synen på staten, organisering och ledarskap, vilket vi bjuder in till att diskutera på Marxistiska Studenters öppna möte.

Vi börjar kl 18:00 men kom gärna innan, vi säljer fika och marxistisk litteratur! Ingen förkunskap krävs.

Varmt välkomna!

För Facebook-event se här.