Öppet möte: Ny regering - nya attacker: Så kämpar vi tillbaka!

av Revolution

Tid: onsdag 30 januari 18:00
Plats: ABF, Nässjögatan 10

Bild: Revolution

Löfvens högerkoalition med Centern och Liberalerna släpptes fram av Vänsterpartiet. De kommande åren kommer präglas av högerpolitik: skattelättnader för de rikaste, högre hyror, fortsatta nedskärningar i välfärden, inskränkt strejkrätt och urholkad arbetstätt. Det innebär också att den polariserade opinionen fortsätter att undertryckas, vilket gör att SD:s stöd kommer fortsätta att öka. I och med att Vänsterpartiets ledning kapitulerade i regeringsfrågan kommer många av de som radikaliseras åt vänster att känna att de inte har några politiska företrädare.

Vi måste kämpa mot politiken med alla medel som står till buds. Det stridbara Hamnarbetarförbundet visar vägen framåt, liksom gula västar-rörelsen i Frankrike. När arbetarklassen väl rör på sig på masskala så finns det ingen annan kraft som kan stoppa den.

För Facebook-event se här.