Revolutionär pubkväll

av Marxistiska studenter stockholms universitet

Tid: onsdag 24 januari 18:00
Plats: Carmen, Tjärhovsgatan 14

Revolutionär pubkväll

Vårens första möte med Marxistiska Studenter närmar sig, och vi bjuder därför in alla medlemmar, sympatisörer och andra som funderar på att involvera sig till en pubkväll. Kom och diskutera de senaste politiska händelserna och revolutionär teori under avslappnade former eller kom bara för att hänga. För dig som tänkt aktivera dig är detta ett perfekt tillfälle att få veta mer om Marxistiska Studenter!

Vi ses från 18:00 på restaurang Carmen på Södermalm där man kan köpa bra mat och dryck.

Varmt välkomna!
___________
Detta är ett öppet evenemang för alla som är intresserade av Marxistiska Studenter på SU, och man behöver inte vara medlem sedan innan. Vill ni veta mer om våra kommande möten och aktiviteter kan ni gå med i vår Facebookgrupp Marxistiska Studenter Stockholms Universitet.

För Facebook-event se här.